31 mars 2011

21:17

viktigt på låg nivå

sitter med datan i knät och läser bloggar. har precis släng i mig lite kvällsmat, gott gott.
har faktiskt ingenting att berätta för er, har inte hänt något speciellt idag förutom att lina är i sälen. skolan va väl som vanligt -tråkig med andra ord. imorgon blir det kortis dag och sen blir det att hämta min älskling i västerås! han blir här i helgen, mys♥ åker förmodligen in till stan på lördag och gör plånböckerna lite lättare, haha ;) måste ju passa på när jag äntligen har en pojkvän som gillar shopping!
har iaf städat mitt rum nu så det är rent och snyggt. något iaf :D

nu tänkte jag slå på en film och kika lite. kanske slänger in något lite snabbt imorgon bitti eftersom jag har sovmorgon, gillas!
godnatt med er,
P U S S

damråttor är mina nya husdjur

håller på och städar lite, skönt som fan är det måste jag säga! innan man städar får man verkligen en "orkar-inte-attack" men när det väl är klart så känns det as skönt. bara att maxa volymen och fortsätta i dammet. uppdaterar mer senare, tänkte bara säga hej nu.

30 mars 2011

i en annan del av köping

linne - h&m 71:- (club rabatt)
foundation - h&m 150 :-

hej på er alla!
blev en kort dag i skolan idag, slutade 11 p.g.a att vi inte hade någon vikarie till slöjden. härligt! käkade lite snabbt sen gick jag, emelie och sara till ålderdomshemmet medans lina den stackarn hade slöjd. gick dit för att prata med saras handledare eftersom hon ska praoa där nästa vecka. är jätte sugen på att vara där i nian, plus en klädaffär. efter lövåsen gick vi ner på samhället och hängde lite. gick in på järnia och köpte ett nagellack och en myrraolja. mycket bra måste jag säga! lina ringde sen så vi mötte henne utanför. sa hejdå eftersom hon drar till sälen idag, just nu till och med :( gick vidare till mammas jobb för att vänta på henne så jag kunde åka med henne hem. åkte hem en snabbis och hämtade min plånbok och drog sen vidare mot köping. hämtade adams present först ( hehe inga detaljer :* ) sen drog vi vidare mot stan. hittade ett linne och en foundation på h&m. linnet är jätte snyggt på! super till sommaren
stannade sen vid willys och handlade lite nödvändiga grejer innan vi far hemmåt.
resten av kvällen kommer förmodligen spenderas framför datan eller teven. orkar inte göra något annat.. imorgon måste jag städa också, så kanske börjar plocka lite ikväll

P U S S

just some pictures



slänger in några bilder från gårdagen

Clothes:
svarta adidasbyxor - dansen
vitt linne - gina
svart tröja - gina där med
klocka - ur&penn
vågat hår med en inbakad fläta i luggen

enkel vardagsklädsel :)

29 mars 2011

tattoo

såååååå snyggt!

vill ha en tatuering där när jag blir stor, vilket jag funderat över länge


a grey day

hej och godeftermiddag eller vad man säger vid det här laget..?
sitter just för tillfället och tänker över ett glas o'boy. funderar på massor -vad jag ska göra nu, vad jag ska baka tills jag fyller, vad jag ska önska mig, om jag orkar plugga lite, och på min älskling förstås. har ni något förslag på någonting jag kan baka till min födelsedag, som faktiskt är nästa fredag :D unreal!
känns typ som det var nåt år sen man fyllde 8, sen nu blir man 15 liksom.. känns inte som så. vill fortfarande vara den där lilla spralliga flickan som springer runt och leker med ett stort leende på läpparna. nåja, alla blir vi stora med tiden..

är ju för övrigt ledig idag, wohoo! har inte gjort ett skit faktiskt. vaknade väl runt halv 11, sen dess har jag bara slöat framför datan och spenderat en halvtimme till att laga mat, plus en kvart till hunden. haha härlig dag.
väntar på att mamma ska komma hem så hon och jag kanske kan göra något. får se om det blir en film eller nåt liknande.

nu ringer pappa också, hör sen!

28 mars 2011

underbar låt

min danshelg

hej på er! haft fullt upp hela helgen så jag har inte orkat blogga, men nu är jag sugen på det så det här kan bli ett långt inlägg (varnar bara).
har befunnit mig i nibblehallen hela helgen i stort sett. va ju som sagt hemmatävling. på lördagen var det bugg för våran del. blev premiären med nya kläderna också! dom va jätte bra och nästan alla som jag prata med tyckte mitt linne va fint, kul kul :) för att prata om själva dansen då.. det gick bra faktiskt och kändes bra. höll dock på att snubbla en gång i första rundan, haha. gick iaf direkt vidare till final, vilket vi blev lite chockade över. sen i finalen gick det bättre tror jag, iaf vad jag kände. vi hade öppen bedömning då, det va lite läskigt faktiskt. det är att domarna visar skyltar med poäng så hela publiken ser dom medans paret som får poängen står mitt på golvet. fick hyfsat bra poäng. sen medans dom i sekretariatet skulle räkna ihop allt, så sa speakern att vi skulle ta tag i någon annan och dansa med så länge, bara för skoj liksom. och självklart valde jag adam utan att tveka ;) blev en riktig show kan jag säga, haha. hade sjukt kul! slutade sen på en 5:e plats och det var vi nöjda med. våran tränare tyckte att det var den bästa dansen vi gjort på en tävling, så det blev vi jätte glada över. och som sagt så va ju adam där på lördagen också, min lilla fisunge! hade sjukt mysigt och kul med honom och min släkt som jag presenterade för honom. han hade inte träffat alla innan, så det blev roligt.
haha måste bara berätta något roligt! när jag satt på läktaren med mitt 3-åriga kusinbarn i knät, och med adam på bänken bakom, satt plötsligt emma (kusinbarnet) och kikade på adam.
plötsligt säger hon : idaaa, titta vilken chnygg killääää
jag: men emma, det är ju min kille vet du väl
emma: äää de?
jag: ja, vadå då?
emma kikade lite över min axel sen sa hon: hihihi han va sööööööt!
så jävla gullig unge alltså! sa sen till min kusin att hennes dotter i alla fall hade bra smak på killfronten ;)

på söndagen blev det dubbel och boogie. först blev det semi i dubbeln, och det gick bra. satte hela alltihopa så det va bra. direkt efter vi kom ut från golvet och hann pusta ut lite hade dom redan ett resultat. det visade sig att vi gått direkt till final så det va bara att springa runt golvet och in igen. va helt slut efter första rundan, och så blev det en till på det!! trodde jag skulle falla ihop asså. finalen gick i alla fall skit bra och vi slutade på en 1:a plats :D skit nöjda är vi.
precis när jag hoppat ner från pallen och gett pokalen till mamma, sprang jag iväg och bytte om för boogie woogie. hann precis komma upp igen och träna 2 låtar ungefär så skulle vi in. va redan helt död efter dubbeln, och så blev det boogie direkt så jag trodde jag skulle få typ astma atack på riktigt.
första rundan gick riktigt bra ändå. sen blev det precis som innan, att resultatet hann komma nästan innan vi hann av golvet ;) där hade vi också gått till final så det va bara att ställa upp dig igen och springa in och ge järnet ännu en gång. kändes riktigt bra även om jag trodde jag skulle falla ihop. slutade sen på en 2:a plats iaf och det är vi jätte nöjda med! min tränare va domare, och han ville att vi skulle vinna så det va ännu bättre. vi hade som mål att få en 1a av honom och det klarade vi ju så det blev vi riktigt glada över jag och anton.
efter allt dansande för oss blev det sen bugg för dom låga klasserna så då blev det att peppa alla små kids. slutade jätte bra för klubben och hela helgen blev skeeet bra!
nu vet ni lite om det också. filmer och bilder kommer senare med tiden ;)

27 mars 2011

20:40


they can take tomorrow and the plans we make
they can take the music that we'll never play
all the broken dreams, take everything
just take it away
but they can never have yesterday



25 mars 2011

stor pojke nu!



Världens bästa pojkvän fyller 15 år idag!
så det firar vi med ett speciellt inlägg just för honom

jordens finaste ängel, du betyder allt för mig.
jag vill inte leva utan dig, och tänker inte göra det heller.
du är det bästa som nånsin hänt mig.
jag kommer aldrig släppa dig vad som än händer.
du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta -längst in.
att vara nära dig är underbart,
och när du kysser mig står tiden still.
jag älskar dig mer än exakt allting här i världen.
du är bäst!

avslutar med att säga
Grattis min lilla Omma

24 mars 2011

one step at a time

tjena hallå!
börjar ladda till helgens tävlingar redan nu, är sjukt förväntansfull! lovar att jag ska ta kort på alla kläder jag kommer ha på mig under tävlingsdagarna, så ni får se lite. det kan ju vara skoj!

idag va det en vanlig dag i skolan, förutom att vi slapp musiken. när vi fick reda på att den va inställd satte jag och mina brudar oss ute på trappan vid cafeterian och pratade i solskenet. underbart skönt va det! efter skolan åkte jag hem och tog det lite lugnt. sen satt jag och klinka lite på gitarren en bra stund. avkoppling är det.

imorgon är det inte vilken fredag som helst heller. det är nämligen så att Världens bästa pojkvän fyller 15 år! min lilla plutt blir stor kille(a)
tyvärr kommer jag inte få spendera den dagen med honom, men han kommer hit på lördag, så det blir prima! nästa helg åker jag förmodligen till honom om inget tillstöter, så då blir allt bra. hoppas han blir glad för sin present också!
Adam, om du läser det här nu så tänker jag vara en glädjedödare och inte berätta vad presenten är ;) haha

P U S S

ska inhandlas inom kort tid


23 mars 2011

aotch, it really hurts

just some pic.

hej på er alla! vet att uppdateringen på sista dagarna inte varit den bästa, men har inte riktigt haft tid. har träningar, massa inlämningar i skolan, prov osv osv.. men den ska bli bättre!

idag blev skoldagen an aning kort kan man säga. slapp matten direkt på morgonen för min lärare va i england på kurs eller något liknande, sen hade jag 2 lektioner varav en av dom blev filmtittande, sen blev slöjden inställd. så jag började 9:15 och slutade 11:00. inte helt fel! gick till ica efter 11 för att köpa mig något ätbart medans jag väntade på lina som dock inte slapp slöjden eftersom hon hade syslöjd. sen gick jag tillbaka till skolan för att vänta på henne. traskade vidare till sporthallen för att ta oss en 22-minutare i solariet. somnade nästan, haha. blev lite skillnad men sorgligt nog så framhäver solningarna mina fräknar som jag hatar. anton hämtade mig sen och vi åkte till träningen. gjorde illa knäet :( tog det lite lugnt sen eftersom vi ska tävla i helgen. HEMMATÄVLING VÄTTU :D asnajs!

nu ska jag hoppa in i duschen och sen slänga i mig lite mat. får bli lite pluggande sen följt av tvtittande. imorgon är det torsdag igen, vilket jag hatar. torsdagar vill man bara dödaaaaaa
nåja
P U S S

22 mars 2011

tuesday baby




dagens utsida och hår

21 mars 2011

the worlds greatest


jag vill inget hellre än att vara med dig
ingen jag utan dig.

jag älskar dig

av hela mitt hjärta



19 mars 2011

13:46

you know it's true
everything I do
I do it for you



fredagskvällen

bjuder på'n!

hej!
måste börja med att tacka min vänner för gårdagen, kul hade vi, även om skoldansen va tråkig. måste även berätta att jag glömde kameran igår :( så det blev inga bilder. men får några av lina sen för hon tog med sin nya systemkamera som hon fick i födelsedagspresent. skoj!

efter skolan igår gick vi förbi mammas jobb och hämtade tårtan som jag beställt till lina. gulligt va? sen köpte vi lite mer grejer och började gå hemmåt i snöovädret. gav henne min present när vi kom hem och började käka tårtan. hon och jag delade på en halv tårta, haha! sen åt vi varsin bakelse och varsitt wienerbröd också. snacka om att vi mådde illa sen, hehe. men kul va det!
sen efter nån timme började vi fixa oss inför skoldansen. blev lite flum, men ;)
fick skjuts till ica sen där vi mötte bella. gick vidare mot skolan och fixa lite, sen gick vi till parken/polketten där det va. till en början var det skit tråkigt, men sen blev det lite bättre, men sen drog vi tidigare iaf. va ute då och flummade runt med lite kompisar.
runt 12 kom jag hem och slängde mig direkt i sängen för jag hade as ont i huvudet och var trött.

har inga planer för dagen heller, förutom att jag åker till min morbror senare för att spendera kvällen med dom medans mamma och pappa typ har kompisar här. tar nog med mig brorsan också om inte han ska bort.
måste plocka av mitt rum också, så kanske ska börja lite smått nu. vi hörs
P U S S

17 mars 2011

crazy, but I like it

alla andra får vara den dom vill, men jag väljer att vara jag


todels! precis kollat på sveriges värsta bilförare. förstår bara inte hur dom lyckas vara så dåliga och samtidigt skämma ut sig inför hela svenska folket? aja, det är deras bekymmer.
har haft en sämst dag i skolan idag.. var seg redan imorse. hade en jobbig dag med massor av lektioner och skit korta raster. blev lite förbannad på endel personer också p.g.a att dens bekymmer alltid hamnar över mig. var inte med på jumpan heller för jag hade så jäkla ont i magen och lite sånt.
efter skolan orkade jag inte ta bussen hem och åka hem för att plugga, hehe, så jag gick till mammas jobb och käkade lite där. fick hoppa in och jobba lite också. blev faktiskt trött efter allt.

imorgon är det fredaaaaag, och inte vilken fredag som helst -det är min underbara vän Linas födelsedag! 15 bast, inte illa alltså ;) blir att hämta ut en tårta imorgon efter skolan för att sen dela på den med lina, haha. ska fira henne på eftermiddagen sen på kvällen blir det skoldans i polketten (visst heter det så?) kommer bli grymt tror jag! jag och mina tjejer på ett disco kan bara sluta på ett sätt -Galet. ska väl hjälpa dom med att få lite ragg också, men själv behöver jag absolut inget. har redan världens mest underbara pojkvän
kommer hem sent imorgon natt så det blir ingen uppdatering på hela dagen. dock blir det nog massvis med bilder på lördag sen! så håll ögonen öppna
nu ska jag kika på en film och sen sova. börjar 10:15 imorgon, softination

ta hand om er alla,
P U S S

torsdag

godmorgon! tidsinställt detta
har ganska brådis nu för jag måste gå iväg till bussen om 10 minuter och jag har inte plattat håret än. men det hinner jag nog hoppas vi. får bli ett ganska snabbt inlägg!
blev ingen uppdatering igår. slutade halv 2, då gick jag och lina och emelie förbi håkans och blev kvar där ett tag. gick hem till emelie sen och köpte hörlurar. hennes syster säljer, dom har sånt här ungdomsföretag i skolan. dom jag köpte finns bara på det företaget och i Kina, så det va riktigt najs! drog på träning sen vid halv 5. öste på som bara den. gick as bra faktiskt! blev så att vi vart kvar på boogien med. och det gick ännu bättre. en riktig kick får man när det känns bra att träna, så det är skönt.
idag är det segaste dagen i veckan. har massor av lektioner och typ bara 5 minuters rast emellan endel. men men.. får se om jag drar och solar på eftermiddagen.

nu måste jag rusa. P U S S

15 mars 2011

bry er inte om detta

skulle bara kolla om det gick att tidsinställa!

español

tog någon bild ur arkivet bara

hejsan!

precis kastat i mig lite mat efter lite pluggande. kom hem för typ en timme sen efter att ha vart hos lina. blir att plugga resten av kvällen och sen lägga mig tidigt. har varit så sjukt trött idag, plus att vi har prov imorgon i spanska. fiiiiiint, eller inte :(
skolan var väl som vanlig idag. tråkig med andra ord. förutom sexualkunskapen och matrasten för då satt jag och lina och prata med lorin. höll på att kissa på oss av skratt! hahahah fyfan. fick träningsvärk i magen efter allt skratt. haha men det är inte så ovanligt när vi har skrattat typ oavbrutet i 20 min. najs!
slutade 10 i 3, då traska jag och lina ner till mammas jobb och bytte några ord med na´. orkade inte stressa till bussen så det blev så att jag va med lina istället. gick sen vidare till cafét och tog en fika samt att hjälpas åt med läxorna lite. great! blev kvar där i en timme sisådär, sen gick vi hem till henne. provade kläder och grejer tills på fredag när vi ska fira henne och discot o allt. kom fram till bra resultat iaf! och plötsligt fick hon för sig att rensa garderoben också så då hjälpte jag henne lite. gullig vän hon har!

måste fortsätta med spanskan nu, kommer nog somna i den.

take care, P U S S

14 mars 2011

av längtan till dig

hejsan! ska iväg och handla med mamma så fort hon kommer in. hon är ute med hunden min. så får se hur mycket jag hinner skriva.
har precis avslutat lite plugg, fick hjälp av mami. skulle skrvia massa till The Book About Me i engelskan. jävligt lätt att veta när mamma fick värkar innan hon födde mig liksom?? skulle inte tro det va. så då fick hon berätta medans jag skrev! blev bra. skrev även ner lite vad mina föräldrar tycker om mig och hur dom ser på mig. mycket med detdära..
har gjort matte och lite no också. tråkigt som fan, men nödvändigt om jag vill bli något i framtiden. inte alltid man har den inställningen men.
kul som tusan var det att träffa alla idag iaf. sara den stackarn va sjuk, men dagen gick ändå. krya på dig saris!

blev sjukt arg på mig själv idag också. kollade på ett par haremsbyxor i stan i lördags, men inte fan köpte jag dom!? hur dum i huvet är jag egentligen.. skulle haft dom på fredag annars, då när vi ska fira lina den byxmyndiga lilla saken ;) sen vill jag ha såna där tighta adidasbyxor också. och ett par nya converse ska inhandlas inom kort. nödvändigt faktiskt! sviker inte converse alltså!
nu hör jag att mamma kommer så nu ska jag kila iväg till hemköp tror jag, eller ica? aja sak samma :D blir mer ikväll när jag är klar med allt plugg och skit.
P U S S

on monday morning

godmorgon! har ni sovit gott? det har iaf jag. förutom att när jag vaknade så försvann drömmen, buhu :( mysig dröm hade jag.
idag är det måndag, hehe det visste ni redan men.. en vanlig måndag i skolan som består av matte, svenska, so, spanska och idrott. just nu på idrotten håller vi på med ledarskap, alltså att eleverna håller i lektionerna. så vi får väl se vad det bjuds på idag!
slutar 10 i 4, efter det ska jag bara hem och plugga o sånt ni vet. har prov på onsdag (tror jag), hehe, sen har jag massa svenska grejer att lämna in, och snart so-prov också. usch för skolan

nu måste jag blåsa håret som förövrigt ser ut som ett skatbo;) tänkte bara säga godmorgon o så, så ni får mer uppdatering när jag kommer hem idag.
ha en bra måndag!
P U S S

13 mars 2011

Get butterflies when he says my name

mother and daughter

hej! förlåt att jag har varit lite off dom senaste dagarna. har haft fullt upp med skolan och träningar och moppekurs och allt. men ska bli bättre!
var i västerås igår med Mami hela dagen. hade en jätte mysig dag tillsammans, bara hon och jag. blev massa prat och shopping. mamma köpte förstås massa grejer till huset medans jag köpte kläder, hehe. här är det jag köpte iaf
Vitt linne med volang - Gina 149:-, men fick det för 99 ;)
skor att dansa i vid halt golv, samt till boogien - stadium 199:-
2 nagellack "vårgrön och babyrosa" - kicks 50:-

köpte även present till Lina som fyller 15 bast på fredag. knullmyndig och allt ;) haha. kan ju dock inte skriva vad jag köpte eftersom hon antagligen läser det här.

på kvällen kom ludde och marie hit. käkade tacos tillsammans. sen blev det melodifestivalen. ja som sagt, ni vet nog hur arg jag va igår över att eric vann..
_______________________________________________________________

idag blev det 2,5 timmes träning. skööööönt! var ordentligt slut efter ska jag bara säga. mosa som tusan på buggen och boogien blev lite jobbig den med, hehe.
ikväll ska jag & mamma börja med mitt linne, yeah!

kommer mer uppdatering sen! take care
P U S S

12 mars 2011

leaving home


take me for who I am
or just let me go

??

ERIC SAADE!!!!!!??????????? vafan är det för fel på svenska folket, seriöst!
nicke borg, the playtones eller swingfly borde vunnit titeln :(
SKRÄLL SÄGER JAG BARA!!!!!!!

10 mars 2011

story

hej mina fina bloggläsare!
har varit en grå och trist dag, både till väder och humör känns det som. men lite vår är det allt, hade faktiskt min skinnjacka för första gången i år!
var en jobbig och lång dag i skolan med massa skit bara. direkt efter matten som slutade 10 i 4 drog jag till körskolan för sista teorikursen. har bara "övniongskörningen" kvar nu, som jag ska göra den 20 april. härligt!

blev ett litet missförstånd med skjuts sen efter kursen. mamma sa tidigare på dagen att pappa skulle komma, men när jag ringde honom sa han att mamma hade sagt att hon skulle hämta mig. problemet var bara att hon va på möte på jobbet. så i spöregnet fick jag halvspringa genom hela samhället till hennes jobb. det var iskallt och halvläskigt i mörkret. som tur var hade jag älsklingen i andra änden av luren. kände mig trygg då när jag väl kom fram till mammas jobb var jag dyngsur och sminket var utkletat i hela ansiktet och halva håret kändes det som. hehe tjusigt!

imorgon är det sovmorgon, yeah. efter skolan sen blir det träning i Eskilstuna med isak och anna.
btw, fick mitt efterlängtade tyg idag på posten. tror det kommer bli sketbra!

fick även reda på idag att min kusin ska gifta sig, gud va roligt :D kärlek kan man aldrig få för mycket av. tror det skulle vara i juli någongång. fejnt!
nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på sveriges värsta bilförare. blir nog ett till inlägg senare
P U S S

jag älskar dig mupp

lite smått busiga bara, hehe det bjuder vi på

den vackraste stunden i livet var den när du kom

9 mars 2011

inte igår va


tiden går men
Tultan består




8 mars 2011

fullspeckad dag

hej på er!
haft en stressig dag, är på lite halvbra humör. började med att jag försov mig imorse, duktig står det stämplat i pannan på mig. sen blev det tandläkaren tidigare än bestämt. gick iaf bra. gjorde massa avgjutningar och sånt. blir tandställning i juni. direkt efter tandisen svängde vi förbi donken och köpte med lite mat till en vrålhungrig tös, nämligen mig! sen blev det gasen i botten tillbaka hem till hallsta för att dra till körskolan på moppekurs. hade teori i 2 timmar. lite halvsegt sådär, men kul. ska gå tills på torsdag sen blir det övningskörning i slutet av april när jag har fyllt o så.

nu tänkte jag sätta lite färg på naglarna. och plugga till provet som vi ska ha imorgon, vilket jag fick reda på för 1 och en halv timme sen.. har även lite material från körskolan att ta tag i så jag har inte tid att sitta här längre.
take care
P U S S

blev inget roligt inlägg, men har lite körigt just nu.

6 mars 2011

facemask


sitter just nu med denna ansiktsmask utsmetad i hela ansiktet. kan verkligen rekommendera den! den är köpt på H&M och kostar 19 eller 29 spänn. i den här är det passionsfrukt, socker och honung bl.a.
luktar gott gör den också :)

våren är här närsomhelst

hej alla fina! måste bara börja med att säga VILKET JÄVLA UNDERBART VÄDER VI HAR IDAG! helt sjukt mysigt och fint. just därför blir det en lång promenad med mamma sen om nån timme eller så. behövs för oss båda.
kan berätta lite kort om min dag idag, så lång som den har gått iaf: träning mellan 11 och halv 2. gick hyfsat. gjorde massa svåra saker, går inte in på detaljer för ni förstår ändå inte om ni inte är dansare, hehe ;) fick skit ont i magen helt plötsligt, så vi tog det lite lugnt. sen när jag kom hem satt faktiskt mamma och pappa ute på altanen med varsin kopp kaffe i handen, så jag fikade lite med dom. sen fick jag den briljanta idén; lägga mig i en sovsäck på altanen och sova en stund. drog på mig en mössa för att inte bli sjuk, sen hoppa jag ner i sovsäcken och slumra till en stund där ute. ytterst skönt säger jag bara! nu blir det en snabb dusch sen lite käk och sen promenix. good
blir mer uppdatering sen, I promise! har ingen rolig bild att bjuda på heller just nu, tyvärr
P U S S

You're everything I ever wanted♥


kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dig


jag kan inte vara mig själv utan dig,

jag kan inte le utan dig,
jag kan inte vara hel utan dig,
jag kan inte leva utan dig.


5 mars 2011

A M A Z I N G

yesterday

snyggt att en lampa pajat också, haha

yesterdays look

militärgröna byxor - vero moda
svart linne med vollanger - ginatricot
plus smycken som inte syns

lite om igår

hej alla fina läsare! tänkte bara nämna att läsarsiffrorna ökat ganska mycket den sista månaden ungefär, skit skoj! dock är ni sämst på att kommentera, så fler kommentarer vill jag ha av er ;) vilka är ni som läser??

gårdagen blev rätt sen. eller ganska. mina tjejer kom hit för en liten tjejkväll. extremt trevligt! emelie mådde inge bra så hon kom inte, men det blev lyckat ändå. krya på dig
dom rullade in runt 6, då käka vi upp mina snittar jag gjort. personligen tycker jag dom blev jätte goda. tog oss en liten titt på teven också innan vi begav oss ut till tunnan för lite plask. badade i typ 1 timme. hade en jätte mysig pratstund, såna som bara vi kan ha. gick upp runt 8 och käka våfflor. kollade även på The Last Song då. fällde en liten tår gjorde vi också, hihi. sen körde vi på den exotiska biten -gurka, morot och dipp! sen framåt 11-halv 12 drog flickorna hem. tack så sjukt mycket för kvällen tyvärr blev kameran lite bortglömd hela kvällen så det blev tyvärr inga bilder :/ men men.

idag har jag inget inplanerat. får se om jag orkar ta tag i lite skolarbeten. blir troliget ett Nej, hehe. ska få med mig mami ut på en promenad sen på eftermiddagen hade jag tänkt. ska även försöka bestämma mig för tyg till danskläderna och beställa det. måste ha dom nya kläderna till NM.
nu ska jag ta en lång och go' dusch, så jag sätter punkt här. take care
P U S S

4 mars 2011

vad gör vi? -nu kör vi

tjena hallå!
försöker plocka ordning lite i mitt rum, för ikväll kommer mina brudar hit! ska blandannat bada, mysigt! kommer bli galet kul ikväll känner jag på mig, hehe.
jag slänger upp bilder imorgon, så vänta ni bara. en bild på dagens outfit kommer sen också!
nu måste jag städa färdigt. har en hel jävla prishylla att torka, och det är inte det roligaste ;)
see you sooooooon
P U S S

3 mars 2011

right now

minen bjuder jag på

klick sa det

precis klickat hem de här godsakerna.
nu jäklar vill jag ha sommar!

vårkänslor

hallåhallå! ny header, vad tycks?
vilket väder det är idag alltså, helt underbart ju. vårkänslorna börjar komma i kroppen nu. var ute bara i skinnjacka idag och det var helt okej. inte varmt och inte kallt, vår med andra ord. bortsett från snön hehe.
måste passa på att vara ute nu när vädret är på min sida, så jag har inte tid att sitta här. kommer mer uppdatering ikväll/på eftermiddagen.
ta hand om er
P U S S

bikbok




















I N S P I R A T I O N

2 mars 2011

bildbomb från idag




hahah ser ut som min hand är död


jag älskar er mina girls



mina inköp från idag
ansiktsmasker 2 st - h&m
foundation - make up store
puder - make up store
extra rakblad - åhléns
linne - ginatricot
solbriller - bikbok *helt fucking kär i dom*
bh - ginatricot
gult nagellack - h&m
glitter eyeliner - h&m

girls, girls, girls

tjenare!
är ovanligt glad faktiskt. vet inte varför egentligen, men har vart en 7jäkla bra dag bara.
började igår med att jag och mamma åkte in till hallsta och plockade upp linis. samt simon, min brorsas kompis (som också heter simon, haha ironi) stack iväg till sporthallen och tog varsin säng och låg där och glassa i 22 minuter. skönt som fan va det! blev skapligt brun ska jag säga. det tar sig. sen gick vi hem, då satt vi bara och dega framför andra avenyn hela dagen/kvällen/natten, hehe. tror vi slängde oss i säng runt halv 2. inget snack om saken om att jag va trött då.
gick upp rätt tidigt imorse sen. gick ut till bussen som sara och emelie redan satt på och åkte in till stadeN, haha. gick runt och kika i butiker till en början. sen blev det mat på en pizzeria som vi aldrig upptäckt förut, noll koll kallas det. tog en kebabrulle med lina. sen hann vi kika lite mer i butikerna innan vi var tvungna att gå till bowlingen. hade bokat bana mellan halv 3 och halv 4. skit roligt var det! självklart vann lilla jag också, talang är det ;) haha nej. sen drog jag och emelie hem för jag skulle på träning och hon rida, så vi lämnade sara och lina kvar i stan. fick med mig en hel del grejer hem, som vanligt *hmm*. men vafan jag skulle kunna lägga pengarna på sämre saker så.. aa sen blev det 1 timmes träning när jag kom hem. skönt! kan avslöja också att vi ska anmäla oss till NM som går av stapeln i slutet av april. fyfan va roligt, åååh :D får väl se hur det slutar.

har inte hunnit laddat in bilderna från dagen i datan än eftersom jag nyss kommit hem och duschat och massa. men dom kommer antingen senare ikväll eller imorgon. så håll utkik än!


nu måste jag gå och ge min hungriga hund lite mat. stackarn är hungrig, hehe. men vi hörs
P U S S

1 mars 2011

party in my head

lite smått tråkigt efter duschen. hehe

sitter och lyssnar igenom Septembers nya album. det är grymt! har precis kommit ut ur duschen och pratat en snabbis med hjärtat mitt. har ju som sagt 5 månader tillsammans idag.
ska snart fixa till mig lite. drar till lina lite senare, vi ska spendera natten tillsammans. haha.
tänkte sola ikväll också, blir en 22-minutare. skönt skulle jag vilja säga.
imorgon sen blir det att gå upp tidigt, eller lite iaf. åker in till stan med min favorit tjejer för en hel tjej-dag. ska ta en tur på stan, fika, bowla och bara ha allmänt jävla roligt. hur det kommer sluta vet jag dock inte ;) sen blir det träning på kvällen med anton. kommer bli ett oförglömligt lov känner jag på mig redan nu. för sen i helgen kommer brudarna hit och badar också. gött!
eftersom jag blir kvar hos lina ikväll blir det nog ingen uppdatering förrän imorgon kväll när jag kommit hem från träningen. kameran slinker med också, så håll utkik efter bilder! ni får ha det så bra tills dess, för det ska jag ha.
P U S S

min helg


j a g ä l s k a r d i g !
5 månader idag
kolla inte på våra kebabnäsor, haha

godmorgon! vill bara börja med att säga förlåt för att jag inte uppdaterat någonting dom senaste dagarna. har haft annat att gjort ;) kan berätta lite om dom dagarna ni missat!

lördag - adam kom hit runt 12. hämtade honom vid station och åkte hem hit. hade en sjukt mysig dag! åkte in till hallsta och träffade mina muppiga vänner, hihi älskar er, och blev kvar där några timmar. badade i badtunnan sen när vi kom hem. blev en lång och mysig dusch efter det. sen mös vi bara resten av kvällen. ja nu får ni inte veta mer, no details ;)

söndag - träning. adam följde förstås med dit. körde 1,5 timme bugg. ingen boogie bara för att jag ville hem med min lilla goseknopp såklart! gick väl hyfsat att träna. när vi kom hem sen var min morbror och hans tjej här. satt och pratade med dom ett tag innan vi bara dega framför datan och hade myspys. runt 6 någonstans, åkte hjärtat mitt hem. jobbigt vare :( sen slockna jag i soffan ganska fort

måndag - tandregleringen i köping. kollade massa till tandställningen och så. visste ni förresten att jag ska få tandställning? det ska jag iaf. typ om några månader, innan sommarn gissar jag på. det är väl som det är.. kommer iallafall bli riktigt bra efter! längtar tills man tar ur skiten. efter tandläkaren åkte vi förbi mammas jobb. självklart kunde jag inte motstå allt gott, så jag smällde i mig en Ida´s special-semla. en semla som jag har uppfunnit där, haha. ett tjockt jävla lager med vaniljkräm, sen ytterst lite grädde, och massa snö som jag kallade det när jag va liten -på toppen. that's it! MUMS. sen drog jag mig vidare hem till lina. vi kollade igenom närmare 15 avsnitt av andra avenyn. love it! pappsen kom och hämtade mig runt halv 6 sen, då sprang jag in på ica och handlade lite till kvällsmaten. blev fetaostslax med parmesan-pasta. det finns seriöst ingen godare mat! ska tametusan ta kort på när jag gör sån någongång och lägga ut här så ni ser hur man gör. eller? ja sen blev kvällen bara lugn framför teven.

idag har jag väl inga större planer. tar dagen som den kommer. kanske sticker ut på en promenad med mamma sen när hon kommer hem från jobbet runt 1. men nu väntar en lång och go frulle, så nu sätter jag punkt här. vi hörs senare P U S S