25 februari 2011

feels like heaven

tjabba alla söta! humöret är på topp idag efter en sjukt kort skoldag. hade 2 lektioner sen fick vi lov! WOHOOO. fick reda på att jag fick MVG på so-provet, och det gjorde ju inte saken värre =D imorgon kommer älskling hit också, och det gör mig bara super glad! han blir här över helgen sen börjar han skolan igen. hade gärna haft han här ett par månader eller så, hihi.
veckans planer då.. aa, det blir mina favvo tjejer typ halva veckan tror jag. ska sola, kanske bowla i v-ås, shoppa, bio osv. awesome!

idag
började kvart över 10, softination ;) hade no på morgonen. fick göra provet som jag inte tränat ett skit på, he-he, men det gick otroligt bra faktiskt. nöjd! sen blev det ämnesfördjupning och då satt vi inne vid syv-lärarna och pratade. gött
sen kom mamma och hämtade mig. vi åkte ner på samhället och handlade o så och så sprang jag in på apoteket och hämtade ut lite grejer. gick sen vidare till körskolan och gjorde syntest och grejer till moppekörkortet. näst nästa vecka ska jag gå kursen så det blir nog bra.

nu ska jag gå ner och plocka in i diskmaskinen haha. vi hörs
P U S S

fashion

g o s s s h ,
vad säger man annars om denna inspirerande bild!?

24 februari 2011

musiktips

Minnah Karlsson – Alone

Veronica Maggio – Jag kommer


Bonnie Tyler – Total Eclipse Of The Heart

Olle Hedberg – The Scientist

Hurts – Stay

a home without a cat is just a house

b i l d e n v ä c k e r m i n n e n

godmorgon alla pinglor. vad blir pinglor i manligt kön? hahah får ta och ta reda på det..
tittar på project runway och äter äppelpaj. tog det som var kvar från gårdagen. mamma och jag bakade (y) den blev sviiiin god! la precis på luren också efter att ha pratat lite med adam. han kommer till mig i helgen så jag är very happy nu!

idag ska jag bara slappa och kanske ta itu med resten av läxorna. försökte mig på matten för en stund sen men det gick som vanligt åt helvete hehe. väntar tills min bror kommer hem så kan han hjälpa mig lite tycker jag.
ska även ta och göra klart designen för mitt linne och eventuellt beställa tyg, härligt.

ska ta en lång och skön dusch sen också och göra rent ansiktet med min nya rengörings mjölk. älskar den! kan slänga upp en bild på den senare kanske, den är verkligen super.
nu måste jag på toa, så jag sätter väl punkt här då haha
P U S S

23 februari 2011

every rose has its thorn



nu är läxorna delvis avarbetade. har suttit och skrivit svenska i typ en timme men ändå bara skrivit
en sida. läste lite spanska också. sen höll jag på med No:n typ en halvtimme innan jag la ner. blir bara arg på mig själv, haha. just för tillfället sitter jag och designar ett linne till mig själv, till sm. klurar och fixar. håller på och kollar på tyg också som vi ska beställa. bra att ha en mamma som "manager" ;) bara rita upp hur man vill ha sen lämna pappret till henne så syr hon upp det, sketans bra! funderar på nån nyans i lila eller grönt paljett. mitt turkosa har jag haft ett tag nu så det börjar bli tråkigt. alltid kul att förnya! nej nu ska jag inte sitta och ta eran tid bara för lite skitsnack. haha
P U S S på er

lite snabbt bara

hejsan! har nästan nyss stigit upp ur min urgo'a säng. hihi! ska göra lite frukost och kasta i mig det. sen blir det plugg och fixa massa för fulla muggar. har ju missat en hel del den här veckan. hoppas jag kommer iväg imorgon iaf.
måste bestämma med adam också om han kommer i helgen eller inte, wiiiiie :D glad flicka!
tillbaks till det här med frulle.. jag HATAR att göra frukost, vet inte varför, men jag tar hellre en halv macka än att typ ställa mig och steka ett ägg. vill att det ska gå fort och så, haha även fast jag inte direkt njuter av min frukost. vet aldrig heller VAD jag ska äta. macka är så tråkigt för det har vi alltid hemma och har alltid ätit eftersom mamma är bagare/konditor, oboy dricker jag typ jämnt ändå, ägg och sånt tar för lång tid, då är det typ fil kvar. det brukar jag ioförsig äta ibland.. fil med cornflakes och jordgubbssylt, MUMS!! men det är också sånt som tar lång tid, så det blir typ en gång i veckan bara. så snälla, ge mig förslag på frukost! haha
ja nej man kanske ska sätta fart nu så det händer någonting.. skriver mer sen
P U S S

22 februari 2011

min garderob vill ha


skulle vilja ha allt det här i sängen framför mig på ett fingerknäpp. dock vill inte min plånbok tillåta allt det där, faaaaan. nejdå, men behöver verkligen ett par nya skor så jag ska nog beställa dom där beigea conversen till sommaren. fatta dom till bruna ben, mums! sen är ju underkläder alltid nödvändigt, så är det bara. sen en snygg strandväska skulle sitta fint, den blåa. lite brills, ringar och accesoarer skulle också vara bra. sjukt sugen på en byxdress också, beställde aldrig den förut, hmm :/ tycker jäkligt mycket om klänningarna också. fan att man inte har så mycket pengar just för tillfället. får väl vänta till sommaren tills jag får lön, haha ;) nejdå skämt o sido, jag ska snart in och shoppa. drar nog till västerås på lovet, gött! vill sola någon dag också, men måste ju bli frisk först. så det får väl bli på lovet det med anar jag. kanske ska göra ett schema för lovet sen? vi får se!
cya
P U S S

arg

fy bövulen va damp jag får.. går inte att ladda upp videoklipp på bloggen!? har ju gjort det förut, hur lyckades jag då då..? skit samma

all by myself

sitter och kollar på bilder sen förra praon, haha minnen!

hej! börjar gå på bättringsvägen nu. har inte lika ont i halsen idag, men febern är fortfarnade kvar lite. vill bli frisk :( känner mig stressad o så -missar massa i viktiga prov i skolan, måste till körskolan och fixa körkort, träna, träffa kompisar och adam, och massa mer. åååh orkar inte bara ligga här och ruttna bort.. nåja
har gjort lite grejer på morgonen faktiskt. har skrivit massa i min träningsdagbok från idrotten, gjort matteläxa, klätt stolar (med pappa, som ska stå vid teven typ), gjort frukost och duschat o så, duktigt av mig att hinna såå mycket! händer väl inget speciellt resten av dagen nu, ska väl plugga lite och sånt nödvändigt. ska städa av rummet lite om jag orkar. kanske går till skolan imorgon, hmm vi får se.
ska väl fortsätta ruttna bort nu, vi hörs sen
P U S S

21 februari 2011

17:41

fly with me and take the sky
close your eyes and feel the wind
you and I will live to see
when we reach the sky you will see

fly away, take my hand
spread your wings, reach the sky
I can make you believe
life is rich, rich with in me

so fly away, hold my hand
feel the wind, take the sky
love will find the way
I believe, when you fly with me
fly with me

papi

hejsan. precis kommit hem efter ett snabbt besök hos doktorn. han kollade typ 2 sekunder i halsen på mig sen sa han "ja ingen tvekan om en halsfluss!" haha. ska gå på penecelin i 10 dagar nu, och får inte träna eller röra mig massa på typ en vecka :/ aja..
idag fyller min pappa år också! grattis världens bästa pappa, jag älskar dig
på eftermiddagen blir det att fira honom lite med familjen. har sagt nej till alla andra eftersom jag inte är pigg, så släkten och alla kommer en annan dag.

nu ska jag gå och laga lite mat åt pappa, som är ledig idag. snäll dotter han har!
hörs sen

P U S S

20 februari 2011

no title.

hej
sitter i soffan och kollar på wallander med min storebror just för tillfället. ska snart släpa mig upp till sängen och sova. ska till doktorn ganska tidigt imorgon. har inte gjort ett skit idag. bara legat i soffan och kollat på skid-vm. haha det är urtråkigt men det fanns inget annat på tv. har faktiskt ätit mat idag, typ 2 slevar makaroner. det tar sig iaf! har dock inte pratat mycket på dom senaste 3 dagarna så min familj har det ganska så lugnt nu ;) har så förskräckligt ont i halsen alltså :( skönt o få medicin imorgon. lever just nu på halstabletter och vatten, som knappt går att svälja, men aja. inte hjälper halstabletterna ett skit heller! fan jag har inte haft någon blogglust idag, därför det blivit lite dålig uppdatering. skriver mer imorgon efter doktorn.
godnatt
P U S S

19 februari 2011

doctor doctor give me medication

hej
förlåt för dålig uppdatering idag. men är ju som sagt sjuk och har bara slöat framför tvn hela dagen. tittade på film i morse -tusen gånger starkare. fyfan va bra den var! rekommenderas verkligen.
när mamma kom hem från jobbet runt 10 gjorde hon i ordning värsta lyxfrullen till mig, love u mami! sen har hon och jag bara myst framför tvn exakt heeeeela dagen. kollade också på melodifestivalen nu ikväll, och jag frågar bara vart den håller på att ta vägen.. skäms ju nästan. dock älskade jag The playtones som gick direkt till final! wohoo. det var ju kanonväder också, men icke fick man gå ut. har antagligen halsfluss. ska till doktorn på måndag och få medicin tror jag.. har även jätte ont i lederna, det är absolut inte bra. får därför inte träna på typ en vecka. hur fan ska jag klara mig??? åååååh :( nåja, bättre att vara försiktig än att få massa fel sen.
så för en gångs skull ska jag inte göra ett skit imorgon, på en söndag. känns hur konstigt som helst. brukar ju annars befinna mig i träningslokalen halva dagen ungefär.
nej nu ska jag lägga mig och sova, försöka sova bort smärtan. vi hörs imorgon
P U S S

halsfluss ?

godmorgon
vaknar 20 över 7 av att jag inte kan svälja och knappt hör något. hade jätte ont i halsen redan igår, men nu är det dubbelt så mycket värre. usch. jag hade längtat så jävla mycket efter helg nu så man fick sova ut och träna imorgon. men allt det där ändras väl nu. hoppas bara jag inte har halsfluss för det är jätte många på skolan som haft det tydligen. gick nyss ner och hämtade lite glass för att kyla ner halsen men det verkar inte funka.. åååååh va arg jag blir. kan inte prata heller, knappt. får väl bli en lugn och tråkig helg för min del då.
skriver mer sen, ska slå på en film och tröstäta med lite glass.
vi hörs
P U S S

18 februari 2011

dag7 -vad är kärlek?

kärlek för mig är något helt underbart som man inte bara ska ta förgivet. man måste våga för att vinna. kärlek är en kamp. dock utnyttjas kärlek nu för tiden, det spelas. så jävla omoget enligt mig.
kärlek för mig är trygghet. känna närhet, att älska/bli älskad av någon, veta att det är någon som tänker och saknar en. tänk att få kunna säga 'jag älskar dig' till någon och mena det, sen få ett svar tillbaka. amazing feeling. kärlek är fint. kärlek kan även vara vänskap, på det sättet. det är också alldeles underbart. ja jag kan inte säga så mycket mer, ordet Kärlek talar för sig själv!

17 februari 2011

the messenger

tjabba! precis slängt i mig lite food och kollat på bildårarna på teve. haha skäms ju förfan för svenska folket. har vart en förjävlig dag, halva iaf, eller aa nästan hela kan jag väl säga. skolan är kaos, eller lärarna för att vara ärlig. tänker inte gå in på detaljer men kan iallafall säga att jag varit rasande arg och irriterad idag. förlåt om det gått ut över nån. var hur jävla tjurig som helst. vill bara glömma det och tänka på annat, så nu tar vi något roligt istället.
efter skolan följde lina med mig till mammas jobb och snacka lite skit med mamma. fixa även praolappen, så nu har jag praoplats avklarad! skönt. sen gick vi vidare till cafét. stötte på emelie utanför bageriet så hon gick med oss en bit. tog en fika på cafét och hade våran traditionella pratstund, hihi. sen gick jag vidare och mötte upp moa och fanny. drog till sporthallen och tog en 22-minutare (solade). fyfan va skönt det var! blev lite brun faktiskt ;) riktigt sommarsug får man när man ligger där och steker till lite skön musik. lovely! sen väntade en dusch när jag kom hem. sen nu ska jag bara ta det lugnt. kanske slår på en film, men vet inte vilken.
jag har sovmorgon imorgon också ju, börjar 10:15. gud va skönt det är!
ja nej nu ska jag kolla på film. vi höres och synes
P U S S

dag6 -någon jag saknar

saknar helt klart adam mest av allt.. känner mig halv och tom utan honom nära mig. skit jobbigt ju :( fast bevis på äkta kärlek, så. han får mig verkligen att känna mig trygg när jag är nära honom, och lugn. helt underbart. finns inga ord för den lilla gubben alltså. saknar kyssarna, kramar, mys, vakna av att han pussar på en och så. ååh. lady gagas låt passar så sjukt bra alltså : he ate my heart, that boy is a monster. men självklart är han inget monster, tvärtom.jag älskar dig mer än ord kan förklarabortsett från honom, som jag saknar hela hela tiden, ska jag väl erkänna att jag saknar min mormor otroligt mycket. hon dog för typ 9 år sen tror jag, har för mig att jag var typ 6år. hon var trygghet för mig. har bara min farmor kvar av alla morföräldrar eller vad det heter, men vi har helt ärligt inte väääärldens bästa kontakt. jag älskar ju henne förstås, men jag och mormor hade något speciellt. ibland kan jag bara få en känsla av att hon typ ser mig och är stolt över mig om jag gjort något bra o så, haha kanske låter fånigt, men kan inte styra över mina känslor ju. hoppas du vilar i frid älskade mormor♥ har dock aldrig träffat min morfar eller farfar, vilket jag är ledsen över. men så är världen -orättvis.
aja, nu vet ni lite iaf.
vi hörs
P U S S

just a pic

16 februari 2011

dag5 -mitt favoritminne

oj nu blev det svårt! har så otroligt jäkla många minnen med folk, bättre och sämre. har vart med om så sjukt mycket roligt, så jag kan nog inte välja någon favorit. men kan ju berätta lite om massa minnen som är på toppen iaf!
dansen- första gången vi vann! det glömmer man aldrig. stoltheten, kampen, allt man kämpat, glädjen, lyckoruset, ja fyfan :')
jag och lina har ju så enooooormt många roliga minnen tillsammans. vi har ju liksom vart bästa vänner sen i 1an eller 2an, så man har ju vart med om en del tillsammans. men något som är högt up på listan är iaf båtsemestrarna vi gjort genom åren. vart borta typ 1 vecka tillsammans ute på sjön. det går inte ens att beskriva alla minnen från just dom, endel är bara så bra! fyfan :')
ett till minne som jag aldrig någonsin kommer glömma, är ju självklart när jag träffade adam första gången och blev helt kär. satt bakom honom på en tävling, och finurlig som han är, vänder han sig hela tiden och "råkar" sträcka lite på sig och tjuvkika på oss över axeln. haha min lilla fis då :*. sen iaf när vi skulle dansa stog vi bakom honom i insläppet, då säger han lycka till till mig, och självklart trodde jag att benen skulle vika sig för att jag blev så glad och generad. sen när vi hade dansat färdigt sprang, verkligen sprang, jag av golvet och fram till lina och berättade allt. tror både hon och jag va lika spralliga och knäppa då! gud alltså :D
har ju såklart MASSA fler otroliga minnen, men det här är iaf några i toppen.
nu måste jag kila iväg till bussen så nu kan jag ändå inte skriva mer. vi hörs
P U S S

15 februari 2011

dag4 -10 saker ni inte visste om mig

☆ jag är dööö rädd för fåglar
☆ jag har astma
☆ jag har ett 10cm långt ärr på hälen, haha
☆ jag hatar orättvisa
☆ jag ska få tandställning snart
☆ jag älskar musik
☆ jag har spelat fotboll
☆ jag är hård utanpå men mjuk inuti
☆ jag har ett fel på mitt hjärta, fast inget som är farligt typ
☆ jag har alltid nagellack på mina tår, hihi

14 februari 2011

dag3 -detta ångrar jag

hmm.. egentligen ångrar jag nog inget. mer att man kanske kunde gjort på något annat sätt eller så, men ingen katastrof grej liksom. inte vad jag kommer på iaf. finns ju alltid vissa saker man ångrar, men det vill jag inte gå in på här.
någongång jag däremot kan ångra mig lite är t.ex efter ett heat på tävling. men då brukar jag tänka "för sent att ändra sig, kan ändå inte göra något åt det nu". annars ångrar jag nog inte så mycket faktiskt. blev lite kort det här inlägget, men just den här grejen var ju bra att den blev det!

tillägnat min älskade

älskling, jag vill bara berätta för dig hur mycket jag tycker om dig.. sen den dagen du kom in i mitt liv har jag vart så sjukt lycklig och glad. du förgyller verkligen mitt liv bara genom att finnas. det finns ingen som dig. du är en del av mig nu, av mitt liv och mig. jag vill aldrig förlora dig hur illa det än är, då löser vi problemet. jag känner mig så trygg i din famn och när jag är nära dig, det är för att jag litar på dig så mycket. jag har aldrig känt så här förut för någon. du är som skänkt från ovan till mig. du är min livskraft, jag kan inte leva utan dig. jag vill inte det och tänker inte det. du kommer aldrig försvinna från mig, du kommer alltid ha en speciell plats djupast in i mitt hjärta, som ingen annan kan ta. jag tänker alltid på dig, vad jag än har i huvudet. jag klarar mig inte utan dig. du är det bästa som hänt mig! jag har fortfarande den där spänningen i kroppen när jag ser dig som jag hade när jag såg dig första gången och blev helt knäsvag. när du kysser mig står hela världen still, finns bara du och jag. att vakna bredvid dig är det finaste som existerar. att få ha dig tätt intill mig och känna dina andetag. mitt hjärta slår för dig min ängel. du finns alltid för mig och stöttar mig både i roliga och ledsna stunder. bara av att höra dig säga jag älskar dig gör mig tårögd ibland för du är bara så underbar. jag vet inte vad jag gör om det händer dig något, det finns bara inte. jag älskar dig mer än vad ord kan förklara, så allt det här är inte ens en smula av all min kärlek till dig. du är så fin på alla sätt och vis, det finns ingen bättre än dig. den 1 oktober 2010, blev jag den lyckligaste tjejen på jorden. efter alla tårar och skratt blev det tillslut du och jag. alla nätter då jag gråtit för att känt mig så ensam finns nu inte längre. jag har dig alltid nära mig, i mitt hjärta. känner mig helt tom utan dig i min närhet, saknar dig dag som natt. tårarna är det enda jag kan ta till då. jag vill bara visa hur mycket jag älskar dig gubben, men jag kan nog knappt visa det för det är så oerhört mycket. jag ska göra mitt bästa och kämpa för oss. ingenting ska få förstöra. nu klarar jag inte av att skriva mer för ögonen är så fyllda av glädjetårar. dom rinner för dig. jag älskar dig Adam, nu och föralltid


alla ♥ans dag!

glad alla hjärtans dag ska jag väl börja med att säga! känns så sjukt tomt att inte ha den man älskar nära sig en sån här dag, men så är det. jag älskar dig lika mycket för det Adam
ja idag har det bara vart en helt vanlig måndag, tråkig och jobbig. hade idrott, matte, engelska, so och spanska i skolan. lång dag också. usch är så sjukt skoltrött just nu..
ikväll ska jag mysa med min familj, vi ska köpa hem mat från kina resturangen. fyfaaaaaan va gott! sen blir det förstås massa godishjärtan och mys framför teven osv. längtar tills ikväll!
känner att det här inlägget blev lite onödigt och tråkigt, men skit samma. hörs sen
P U S S
en extra puss idag också ;)

13 februari 2011

dag2 -mina vänner

okej.. jag har alltid haft många bra kompisar. aldrig vart ensam.. när jag gick på tunaskolan var vi ungefär 6 tjejer som alltid höll ihop, i alla väder. vi var som en gäng liksom. helt sjukt kul hade vi jämt. vi trodde ingenting skulle få isär oss, men så fort sommaren mellan 6an och 7an kom splittrades vi totalt. i 7an sen pratade vi knappt med varandra, men ändå var vi inte osams. hmm konstig situation skulle jag vilja säga. men men, det är ett minne blott! nu är alla vi bra kompisar igen, men alla har liksom vänner på sina egna håll.
just nu har jag massor av bra vänner, dock några bättre. lina, som har varit min bästa vän sen 2an hänger fortfarande kvar. tror nog ingenting kan få isär oss? vi kommer nog alltid vara vänner. vi vet precis vart vi har varandra, vi skulle kunna skita i att smsa den andra på en hel helg men ändå vet vi att vi inte är sura på varandra eller så. vi pratar om allting med varandra, vad det än gäller. gråt och skratt delar vi med oss av. vi ställer alltid upp för varandra och hjälper. finns helt enkelt. har så sjukt många minnen med henne, skulle nog få sitta och skriva i flera veckor här för att få med alla minnen!
sen på senaste år har jag även funnit två till vänner som jag umgås mycket med. sara och emelie. vi lärde väl egentligen känna varandra genom håltimmar och sånt, haha. men det är också två polare man alltid vet ställer upp och finns för en. även fast jag inte känt dom i mer än två år känns det som vi känt varandra typ hela livet. vi vet nästan allt om varandra.
sen har jag självklart massa andra bra kompisar som självklart finns där och allt. men dom där 3 tjejorna är verkligen mina brudar.
ja, vad ska man mer säga än att jag är lyckligt lottad som får ha såna underbara och fina vänner. jag älskar er

12 februari 2011

dag1 -om mig

ja vart ska jag börja.. föddes den 8 april på västerås bb 1996. fick namnet ida charlotta lovisa wretling, vilket jag hatar, men. bodde till en början i berg som ligger lite utanför hallstahammars centrum men flyttade sen hit till landet mellan hallsta och kolbäck. har en mamma, pappa och en storebror på 17 år. har även en pojkvän i linköping som jag verkligen älskar mest av allt. på fritiden hittas jag oftast i träningslokalen som jag spenderar massa timmar på i veckan som jag gjort sen jag var 7 år. tävlar också, ungefär varannan helg sisådär. träffar även mina underbara vänner på fritiden, dom som verkligen får mig på bra humör. har aldrig tråkigt tillsammans. har massa bra vänner, men några som är bättre. går på lindboskolan i hallsta, 8an är jag inne på. efter skolan tänker jag läsa vidare, till vad är inte 100 procent bestämt än. vad ska man mer säga då? som liten, hur var jag då.. ja jag har alltid beskrivits som en glad, omtänksam, sprallig och rolig person. vilket jag själv tycker stämmer ganska bra. är väldigt anti mot orättvisa och bråk. är även jävligt envis, vilket jag också fått hört i hela mitt liv. ingen som trycker ner mig direkt. beskrivs också som en hård-på-utsidan-men-mjuk-på-insidan tjej. kan också stämma ganska bra. tror på kärlek vid första ögonkastet i vissa lägen, och tror inte att kärlek kan växa fram mellan 2 personer med åren, utan faller man så gör man. mitt liv leker, och jag stortrivs just för tillfället. visst har alla dåliga tider i livet, men mina har nog inte synts till så mycket faktiskt. kanske kommer med tiden, men hoppas självklart inte på det. hårda slag är också något som skadar mig rejält, tillexempel att bli lämnad eller utestängd. ja, vad vill ni mer veta? tycker det där räcker.

dubbelt guld

japp, 2 segrar blev det idag! :D har väl inte så mycket mer att berätta än att jag är nöjd och att vi kämpar vidare. nu ska jag ner och fira lite med att äta godis, hihi. vi hörs senare
P U S S

mot enköping

godmorgon!
sitter och väntar på lite skjuts nu, eller rättare sagt min danspartner och hans family. gick upp för en timme sen och började sminka mig o så. smart som jag är, lockade jag håret igår kväll så jag slapp gå upp 1,5 timme tidigare idag;) är riktigt trött, men det försvinner nog i bilen sen när anton är med, haha. vi är aldrig seriösa i en bil skulle man kunna säga. min mamma följer även med och hejar fram oss till förstaplatser -vilket vi satsar på! skriver mer sen när jag kommer hem, för nu kommer anton och gänget. vi hörs
P U S S

11 februari 2011

packa=maxa musiken

hallihallååå, haha gulligt.
lyssnar på lite bra musik och packar inför morgondagens tävling. mycket att tänka på när man dansar många olika danser. även bestämma sminket, i vilken ordning man ska ha dom osv. det är skit roligt :D imorgon blir det inte att åka så långt iaf, enköping blir det. ca 1 timme bort. resultat och eventuella bilder kommer imorgon när jag är hemma igen.
nog om det.. idag gick jag till skolan iallafall. fick muta mig själv med att sara fyllde år, så då blev det så att jag gick dit. men mår även bättre nu, så. började som sagt kvart över tio med NO. hade vikarie, det betyder att det inte blev så mycket jobb, haha. fick sluta tidigare bara för att vi har så kort lunch på fredagar så vi hinner knappt äta innan nästa lektion. vi fick tacogratäng, skit gott! sen blev det ämnesfördjupning. sjöng för sara, som blev lite generad. haha nejdå, men det är alltid lika kul att sjunga för någon. gjorde knappt något på den lektionen heller, satt vid datan och gjorde kuliga saker. sen hämtade mamma mig i snöstormen och vi åkte och handlade o så. trodde jag skulle blåsa bort.usch hatar det här jävla vädret :( vill ha sommar NU!!!
nu väntas lite tacos ( lämpligt att lägga den samma dag som jag ätit det i skolan, men men ), sen blir det let's dance resten av kvällen. ska bara ligga i soffan och ha det skönt. älskar fredagar -hela helgen framför sig! har även pratat med adam också, han kanske dyker upp här nästa vecka eller något. Mys!

tänkte göra en liten rolig grej här framöver. kommer dock korta ner dom lite, blir inga uppsatser direkt. börjar imorgon!
♥ dag1 - om mig
♥ dag2 - mina vänner
♥ dag3 - detta ångrar jag
♥ dag4 - 10 saker ni inte visste om mig
♥ dag5 - mitt favoritminne
♥ dag6 - någon jag saknar
♥ dag7 - vad är kärlek?

P U S S

kärlekar dig

Att träffa dig var ödet.
Att bli din vän var ett val.
Men när jag föll för dig
kunde jag inte kontrollera mig.




10 februari 2011

flashback

listen to your heart
when it´s calling for you





it was only just a dream

hello hello hello
ligger och läser nyaste numret av solo till lite skön musik. love it. förövrigt så stannade jag hemma från skolan idag för jag kände mig inte så pigg. var redan krasslig igår, orkade knappt träna och då är det fanimej allvarligt ;) nejdå, men jag har ständigt ont i huvudet och magen, även helt slut och död i kroppen min. inte bra, för i helgen ska jag nämligen tävla igen. men men, kör ändå även om jag blir sämre. inget stoppar mig från det. annars då, ja jag har legat i sängen mesta dels av dagen. tog en dusch mitt på dagen och blev mycket piggare efter det. har även legat och kollat på filmerna sen helgen, säger bara att jag är nöjd med insatsen! dock kunde det gått bättre i buggen, men men.. tävlade ju trots allt mot juniorer, även i junior A tempo så jag är nöjd ändå. har försökt att ladda upp videon här på bloggen, men den vill inte :( vet inte varför, knas bara. ska försöka fixa den.

imorgon fyller en av mina bästa vänner år, Sara! byxmyndig och grejer ;) annars händer inget speciellt imorgon. börjar 10:15 och slutar 13:30, inte helt fel. det lutar mot att jag ger mig iväg till skolan imorgon. sen ska jag bara ha en skön kväll hemma i soffan och ladda till max tills på lördag. kommer mer uppdatering i kväll eller imorgon. det visar sig. tills vidare får ni ha det så bra!
p u s s

sjukling outfit


bildkvalitén är sämst
urtvättad grå tröja - bikbok
rosa frotté byxor - bikbok där med
hello kitty strumpor - h&m
vitt baslinne - ginatricot

9 februari 2011

förra helgen

Innan vi åkte
En fika på Wayne´s Coffe
Anton och hans jävla chips :D
Blev lite shopping i Karlstad också
vitt stort linne - monki 60kr
t-shaaa - monki 80kr
topp/bh - bikbok 99k
kjol - ginatricot 99kr rean!

8 februari 2011

tillbaks med framtiden

shabba!
kom hem från skolan för ungefär en timme sen. tog en kopp oboy med marsmallows då, mums!, och pratade med mor min. skolan var lika tråkig som vanligt, förutom att vi fick sovmorgon som jag nämnde imorse ni vet. det var inte heeeeeelt feeeel ska jag säga ;)
ja som sagt, har ju hänt en del saker sen jag slutade skriva. blandannat var jag på DM i Motala i lördags. gick super bra : 1a i dubbelbugg, 2a i boogie och 2a i bugg! vi är skit nöjda med vår insats och fortsätter på den här vägen. ska iväg till enköping i helgen för lite boogie och dubbel tävling. får väl se om det går lika bra som i helgen. film från helgen kanske kommer sen. även bilder och film från buggen och boogien, för jag har bara på dubbeln, resten filmade en kompis. men det ska jag få imorgon :) träffade min adam i lördags också, på tävlingen. åååh, har saknat han sååå :( hihi mys!
annars har det nästan vart som vanligt -skola, träning osv. något som jag blev väldigt glad över i skolan här om dagen var att jag fick VG på 2 kemi uppsatser! framåt går det. blev jätte nöjd med dom. men är så sjukt skoltrött just nu. värsta känslan är att vakna på morgonen och veta att man Måste dit. fyfan. längtar verkligen till gymnasiet då jag kan välja själv vart jag vill gå och så. härligt härligt.
ska ut och prao igen snart också, eller rättare sagt den veckan jag fyller år. har inte hittat någon, förutom på mammas jobb. dom vill även ha mig där så då får det nog bli där. den här gången blir det på själva bageriet.. ska försöka få vara vid mackorna och tårtorna eller något. vill inte stå i kassan eftersom jag gör det typ hela somrarna. förresten, ska ni ha sommarjobb i sommar? jag funderar faktiskt på att bara jobba 1,5 vecka ungefär. känner att jag har jobbat så mycket dom senaste somrarna så den här sommaren ska jag bara göra massa skoj som jag alltid velat gjort! men självklart är jag jätte glad att jag iallafall blir erbjuden jobbet varje år, har ju en riktig förmån. har blivit frågad redan nu om jag kan tänka mig att va där i sommar igen, men ska bara fylla i 1-2 veckor i år. sen ska jag bara glassa runt! fyfan va skönt! åååååh längtar som bara den. har även tänkt på en till sak.. vad vill ni ha mer av här i min blogg? säg till om ni kommer på något, vill gärna ha svar! tycker den är tråkig och att jag skriver ointressanta saker, så kom med förslag.
nu ska jag kila
puss

back on track

hej på er! vill börja med att säga att jag måste börja skriva igen, måste ha någonstans att skriva av mig lite på.. blogga ska man göra för att det är skoj, inte känna sig pressad till det.
har hänt ganska mycket sen sist. massa tävlings grejer, träningar, skolan och allt annat som brukar vara med i min vardag. men det får jag berätta mer om när jag kommer hem från skolan idag för jag måste dra dit nu. papi skjutsar mig bara för att jag fick sovmorgon, min spanska lärare skulle på möte eller något så då fick vi sovmorgon istället. det tackar man ju inte nej till!
nu måste jag packa ihop alla böcker som ligger utspritt över hela golvet och ge mig av. måste städa när jag kommer hem också :( aja
vi hörs, puss!

1 februari 2011

sviker er tyvärr

hejsan
vet att jag lovade att berätta om helgen osv, men har bestämt mig för att ta en liten paus från bloggandet. vet inte exakt när jag kommer tillbaka, men lika bra att gå ut med att jag lägger av ett tag istället för att bara inte lägga in grejer.
vi hörs, ta hand om er!
puss