27 november 2010

Jag älskar dig av hela mitt hjärta



It´s amazing how you can speak right to my heart

without saying a word - you can light up the dark
try as I may I can never explain
what I hear when you don´t say a thing

The smile on your face let me know that you need me
there´s a truth in your eyes saying you´ll never leave me
the touch of your hands says you´ll catch me wherever I fall
you say it best, when you say nothing at all.
Jag älskar dig Adam älskling♥

26 november 2010

nooooooooo :(

hej
idag är sista dagen på cafét :( vill vara där föralltid och slippa den där jävla skit skolan!!!! aja, har iallafall haft sjukt kul den här veckan. laddar upp bilder när jag kommer hem ikväll :)
nu måste jag sminka mig sen rusa iväg till bussen

ciao!♥

25 november 2010

orkar inte men gör ett försök

hej på er!
precis kommit innanför dörren. skönt o slippa snön ett par timmar, och stanna inomhus;)
idag har jag haft prao hela dagen. började vid 11, och slutade för ungefär en timme sen. har haft fullt upp hela dagen! torka bord om vartannat, springa med disk, ta kassan, fylla på, städa, fixa, dona, ja allt verkligen! fick en timmes lunch runt 2 iaf, då gick vi till Maistro och åt. moa och martina är där och praoar så dom fick göra en liten specialare till oss sa vi ;) delade på en kebab. sen gick vi till mammas jobb en snabbis och checkade läget bara! sen gick vi tillbaka till cafét och fortsatte i ruset. alltid proppat med folk runt lunch där. as kul!
imorgon är sista dagen (buhuuuu) så jag och lina tänkte överraska dom med en blomma, gullit va?♥ men dom är så snälla & söta! slutar runt 6-halv7 och efter vet jag inte vad jag ska göra.. kanske bara åker hem och slår ner huvudet i biologi boken, vilket jag hatar men måste göra. uppsatsen skulle vart inne förra torsdagen, men jag är inte ens klar med halva än. he-he. så kan det va.
nu ska jag försöka få tag på min lilla pöjk, han svarar inte på mobilen :( aa det löser sig!
Imorgon kommer det upp bilder från veckan, så vänta ni bara! :D
det här får räcka för idag. är inte riktigt på blogghumör.. vilket titeln på inlägget får stå för.

puss Ida♥

22 november 2010

rambo-brudarna är duttiga

tjolahopp tjolahej!
ny vecka, nya möjligheter.
(om ni undrar över titeln på inlägget kan jag bara svara att det är en klasskompis som kallar mig och lina för Rambobrudarna. haha!)
idag har min prao-vecka startat. är på Café Håkans döttrar här i hallsta. hade så sjukt kul idag verkligen. skar grönsaker till salladsbaren hela förmiddagen, fram till lunch, sen tog vi ca:1 timmes lunch rast jag o lina. sen fortsatte vi med att fylla på fat osv. sen blev det lugnt ett tag och då fixa vi med disken. vet att allt det här låter jätte tråkigt, men det var det verkligen inte när man var där och upplevde det liksom :D ja sen rulla det på så hela dagen. slutade runt 3, sen gick jag och lina till skolan för att fixa det där pappret om närvaro o så, men ingen lärare va där så vi gick igen. stannade vid gårn och va där ett tag. sen kom mamma och hämtade mig, och nu sitter jag här! skar mig i fingret idag också, så sitter och pinar mig över smärtan i fingret, haha :(
imorgon börjar jag kl 8, sen vid lunch kommer sara och lunchar med oss, mys!:)
på fredag kommer det bilder från veckan, så vänta ni bara!
nej nu ska jag gå ner och slänga i mig lite mat känner jag.
vi hörs!
puss Ida

20 november 2010

dancing with myself, ooh ooh

tjabba tjena hallå!

har ni en mysig lördagkväll? -det har jag :D har precis proppat i mig kyckling, potatisgratäng o b-sås.. muuuuuuuums!
idag har jag tränat ca:3 timmar, dubbel alltså. va i vallmo för träningslokalen va upptagen:/ men men, gick super bra. är verkligen sjukt taggad till lag-SM som är om 2 veckor i Karlstad. jag & adam har nedräkning på hur många dagar det är dit, gullit va!
justja, idag när vi skulle dra hem från träningen när vi låst o allt, så står Tobbe, Micke o en till kille från En annan del av köping där! visste att jag kände igen dom men kom inte på vart, haha. sen sa anna: men shit, det är ju dom! då kom jag på. minneslucka säger vi ;)
nu blir resten av kvällen lugn. blir myskväll hemma med familjen. alla mina vänner är ju konfa-läger.. *suck*
aja, får överleva ändå.
nej nu ska jag kila ner till teven och gosa ner mig i fåtöljen. godisskålen får vara i nån annans famn idag faktiskt, ska försöka minska på sockret i fortsättningen. vet att det låter som "dagens skämt" och att det kommer bli jäkligt svårt, men måste nästan känner jag.. tränar ju så mycket osv, aa.
men ha en fortsatt trevlig helg alla!

puss Ida♥

18 november 2010

I'm just dying in your eyes baby♥



Your mouth,
so hot.
I wanna kiss you,
but your lips are venomous.

Kärlek till den här! ♥

17 november 2010

glömde berätta

vet att det står fel tid på mina inlägg, inte dom 2 sista, men resten. står att endel är inlagda mitt i natten men dom är inte det egentligen. ska kolla upp det där!
bara för det kan ni få ett roligt klipp att titta på istället ;)
nu gör vi ett nytt försök o sover! hihi.



07:58

godmorgon!
ligger här i sängen med datan i knät. kollar på kläder som jag vill ha just nu! hittar massa fint, så jag har riktigt stor lust att klicka på "beställ" ;) men är plånboken tom så är det så.
blir hemma idag med. känner att jag behöver vila upp mig lite. har vart så sjukt stressad dom sista veckorna.. behöver inte gå in på varför, men så har det vart iallafall. nog om den saken! imorgon är vi lediga från skolan, vilket jag gillar väldigt starkt. kommer tillbringa dagen till att träna. ska träffa min tränare kl.12:00, sen får vi se när vi slutar. drar mig in till hallsta sen på kvällen för att träffa Lina. blir nog bara en skön myskväll hemma hos henne.
jag måste bara berätta en sak! eller två förresten..
för det första : jag vaknade runt halv 5 imorse, hungrig som bara den. låg och vred mig i sängen och hade jätte ont i magen. kl. 7 gick mamma upp så då hängde jag med till frukostbordet och åt lite. och nu är jag här.
för det andra : när pappa åkte till jobbet, runt 6 ungefär, då åkte det upp en bil på våran gård! jag blev svin rädd. förut har det vart massa skumma bilar som åkt här ikring, men inte upp på gården liksom.. jag bor ju ute på "vichan" så här har vi ju typ som en grus väg till huset, och sen kan man vända vid min granne. men iallafall, det va jätte läskigt!
nej nu ska jag försöka sova ett par timmar till. skriver lite sen när jag vaknat.
puss♥

16 november 2010

stress stress stress

hellu!
hemma från skolan idag igen. hostar så mycket så jag tror jag hostar upp hela magsäcken snart :s nej, men jag hostar väldigt mycket. och har feber. GILLAS INTE!
har absolut inte tid med att vara hemma.. kan ta några punkter varför
☆ måste kunna teatern vi håller på med i skolan
☆ ska lämna in biologin som ska in imorgon (!!!) och jag har inte ens skrivit halva.
☆ hela fredagen ska jag träna med SM-laget.
☆ på söndag har jag ca: 4 timmars träning. det åxå med SM-laget
☆ i veckan har vi prao
☆ nästa helg spenderas i Karlstad. Lag-SM, vanlig tävling, träffa Adam♥
☆ sen har vi snart looooov!! :D då åker jag till min bebis♥♥♥
så har ganska fullt nu känner jag..
ÅÅÅÅÅH, MÅSTE TRÄNA!

skrattar åt mig själv :D

fortfarande sjuk :( gillas inte.
längtar efter mina underbara vänner & pöjken min. dom som gör mina dagar!
har nyss legat här i sängen och kollat på gamla filmer från tävlingar sen vi började dansa. gott skratt fick man iaf :'D fyfan säger jag bara!
får se om jag orkar masa mig iväg till skolan imorgon. det visar sig.

nu ska jag gå ner och äta plättar som mamma stekt till mig (a) tullisen!
puss på er, kanske uppdaterar mer sen.

fräch hy på ett ögonblick

tänkte bara ta lite snabbt om vad jag använder för rengöringsprodukter till ansiktet. får ofta kommentarer om att jag nästan aldrig har finnar. visst, alla får finnar, men kan erkänna att jag inte har/haft mycket. tvättar mig 2 gånger om dagen med moussen (kolla bilderna), sen ansiktsvattnet, och avslutar med en fuktcréme. jätte skönt efter! måste bara berätta en sak.. förut ville jag bara se hur bra produkterna va. så jag tvättade mig inte med dom på ca: 3 dagar. helt otroligt, på dom 3 dagarna hann jag få 4 finnar i ansiktet. så dom fungerar verkligen.


produkterna är från Cliniderm, och finns att köpa på apoteket. rekomenderas starkt!

15 november 2010

IneedIneed


1.

2.

vilka ska man köpa? behöver verkligen ett par boots/kängor. mina uggs är paj, och mina stövlar läcker :( vill ha ett par med korta skaft, men vet inte vilka..

13 november 2010

bränna kalorier, tror jag?

nu ska jag snart iväg och träna! kul kul kul kul :D men som jag lovade så ska jag lägga in lite bilder genom åren från tävlingar o så.
har alltid så sjukt jävla kul ihop med Anton, han jag dansar med. hahah så sjuka i huvet ihop!
njut






fy så man såg ut! :O







ingen tvekan om att man har kul! haha

I'd rather be with you♥

tjena tjena!

nyss tittat på dansbandskampen. såg jätte många dansare jag känner/ känner igen, alltid kul! ikväll blir det bara mys i soffan med godisskålen i knät, gillas.
imorgon blir det träning. typ 3 timmar. skööööönt! sen har jag inget planerat, ska nog bara ta't lugnt och prata med pöjken min♥ saknar han såååååå mycket! :((((( men älskar han lika mycket för det, mer nästan.

alla frågar om det är kul o dansa, har bara ett svar: DET ÄR SKIT KUL! finns nästan inge roligare. känslan av att få uppmärksamhet, glädjen, energikicken och känna sig bra på dansgolvet höjer verkligen ribban. och man träffar ju så mycket nytt folk också! träffade ju Adam genom dansen, så (a) hihi!
lägger upp lite bilder senare från tävlingar o så genom åren.
nej nu ska jag gå och kolla om det finns nåt i kylen man kan äta. är lite hungrig faktiskt :( aja, tjing!

already gone

http://www.youtube.com/watch?v=f0T3WAbU6tg

så jävla bra!
älskar'n.

uppdatera mer sen,
puss

6 november 2010

rubrik, nääääää

hejsan hoppsan!

precis fixat mig efter en låååång dusch. gjorde hårinpackning o allt, så nu är håret som nytt igen! just nu sitter jag o tänker på min underbara pojkvän som jag saknar så jävla mycket rent ut sagt :( älskar han så sjukt mycket!♥ snart får det bli att köpa en tågbiljett, annars dör jag.
nu ska jag o min familj snart åka till min morbror, hans tjej, o hennes barn och äta mat. eller blir väl där hela eftermiddagen antar jag. sen ska jag försöka hinna träffa lina en stund också. om jag hinner, vilket jag vill.
nån som frågade mig om jag kunde lägga upp bilder från london här på bloggen, och självklart kan jag göra det! får se om jag fixar det idag, annars blir det imorgon!
nu måste jag kila.
puss & kram skumbanan! ♥

5 november 2010

fredagsmys!

Hejsan!
vet att det va sjukt länge sen jag skrev och uppdaterade, men hinner inte med bloggandet riktigt. men ska försöka bli bättre!
har nyss smockat i mig en halv pizza. min favotit, gorgonzola! sååååå himla go ;) när vi åkte o hämta pizza, jag o pappa, sprang jag in på ica och köpte ny hårinpackning åxå. kan verkligen rekomendera den! (slänger upp en bild på den)
idag har jag bara slappat.. började dagen med en promenad, men sen hände det inget mer. va på väg att baka, men orkade inte (a) la mig i ett skönt bubbelbad ist! behövdes kände jag.
nu blir det mys framför tv:n med familyn. har ju vart borta i London i en vecka nästan, så nu måste jag ha lite mys med familjen igen. väntar på att mamma ska komma upp med godis åt mig :P hör att hon pratar i telefon förresten. säkert med annica, för vi skulle anmäla oss till en tävling nu ikväll åxå. till karlstad bär det av! kan även berätta att våran klubb ska ställa upp i lag-SM med ett ungdomslag i år, vilket jag ingår i. kommer bli super kul! jag & anton ska dansa boogie. från början va det tänkt att vi skulle dansa rock, men det blev ändringar av vissa skäl, mm så kan det va.
nu ska jag gå ner o fråga vart mamma håller hus med godiset ;)
vi hörs, simma lugnt!
puss♥

hårinpackningen jag skrev lite om. som sagt, den är skit bra! ;)